ELECTRO BRANCH GRUP

Suntem o firma infintata in anul 2004 cu experienta bogata in realizarea bransamentelor electrice, instalatiilor electrice pentru constructii civile si industriale, retelelor electrice, posturilor de transformare si lucrari de medie tensiune in aria municipiului Bucuresti si judetului Ilfov.

Despre noi

S.C ELECTRO BRANCH GRUP S.R.L. doreste sa se extinda in privinta executari de bransamente electrice aeriene sau subterane pentru orice tip de consumator (consumator casnic, blocuri de locuinte si consumator industrial) .La ora actuala firma s-a concentrat numai pe zona urbana si zona periferica a orasului Bucuresti. In viitorul apropiat dorim sa intram si pe piata rurala din zona capitalei in felul asta dorind sa marim numarul de angajati suplimentand echipa din teren.

Infiintata in anul 01-09-2004, S.C ELECTRO BRANCH GRUP S.R.L isi propune sa ofere potentialilor clienti achizitionarea unor produse si servicii de calitate la cele mai bune preturi.
S.C ELECTRO BRANCH GRUP S.R.L este o firma autorizata ANRE :

  • Atesta numar 9843/07-03-2014 de tip B pentru “proiectare si executare de instalatii electrice exterioare/ interioare pentru incinte / constructii civile si industrial , bransamente aeriene si subterane , la tensiunea nominal de 04, kV.
  • Atestat numar 11259/10-08-2015 de tip C2A – executare de linii electrice, aeriene sau subterane, cu tensiuni nominale de 0,4 kV ÷ 20 kV si posturi de transformare cu tensiunea nominala superioara de cel mult 20 kV;

Pentru S.C ELECTRO BRANCH GRUP S.R.L este important ca fiecare client sa fie multumit si de aceea ii punem la dispozitie, pe langa o gama variata de produse si servicii, disponibilitatea noastra pentru orice sugestie sau imbunatatirea ofertei curente.
S.C ELECTRO BRANCH GRUP S.R.L verifica constant daca produsele si serviciile oferite aduc satisfactii beneficiarilor, daca sunt perfect adaptate profilului acestora, daca raspund fidel cerintelor si asteptarilor lor. Angajatii firmei sunt autorizati ANRE cu diverse grde si au urmat cursuri specializate in domeniul de activitate al firmei.
Firma S.C ELECTRO BRANCH GRUP S.R.L garanteaza respectarea tuturor normativelor in vigoare pentru instalatii executate. Prin personalul specializat si autorizat, datorita calitatii materialelor folosite, a partenerilor cu care colaboram, a masuratorilor si verificarilor efectuate, lucrarile executate de noi au o durata de exploatare indelungata in conditii optime de eficienta.

Politica firmei in domeniul calitatii si mediului este de a demonstra prin performanta individuala si prin coagularea eforturilor tuturor membrilor sai, atingerea constanta a satisfactiei clientilor sai, in acord cu dreptul tuturor la un mediu sanatos si la conditii de munca sigure.

Oferim solutii profesionale pentru instalatii electrice prin proiectantii firmei, utilizand aparataj, echipamente si materiale electrice si electrotehnice conform normelor europene.
S.C ELECTRO BRANCH GRUP S.R.L pune la dispozitia dumneavoastra procedura necesara pentru cererea avizului de bransament / racordare la furnizorul de electricitate. Va oferim, atat persoanelor fizice cat si juridice documentele necesare si cererea aviz de racordare pentru bransamente electrice.
Specialistii de la S.C ELECTRO BRANCH GRUP S.R.L. executa la un inalt nivel de calitate instalatii electrice exterioare, pentru locuinte, birouri, spatii comerciale si de productie, garantand respectarea tuturor normativelor in vigoare pentru instalatiile electrice executate.

Domeniul de activitate.

Activitatea principala :conform codificarii (ordin 337/2007) Rev. Caen(2) 4321 –Lucrari de instalatii electrice.
Atesta numar 9843/07-03-2014 de tip B pentru “proiectare si executare de instalatii electrice exterioare/ interioare pentru incinte / constructii civile si industrial , bransamente aeriene si subterane , la tensiunea nominal de 04, kV.
Atestat numar 11259/10-08-2015 de tip C2A – executare de linii electrice, aeriene sau subterane, cu tensiuni nominale de 0,4 kV ÷ 20 kV si posturi de transformare cu tensiunea nominala superioara de cel mult 20 kV;

Pozitionare in piata

La ora actuala S.C. ELECTRO BRANCH GRUP S.R.L. se ocupa cu bransarea blocurilor de locuinte, proiectare si executare de instalatii electrice exterioare/ interioare pentru incinte / constructii civile si industrial, bransamente aeriene si subterane , la tensiunea nominal de 04, kV  si executare de linii electrice, aeriene sau subterane, cu tensiuni nominale de 0,4 kV ÷ 20 kV si posturi de transformare cu tensiunea nominala superioara de cel mult 20 kV find o firma cu experienta destul de mare.